Nye julekugler og julepynt i butikken

Årets flotteste, sjoveste og mest imponerende juletræspynt er kommet online i vores webshop.

Henover foråret og sommeren har vi haft travlt bag kulisserne, og nu er vi klar med årets nye julekugler og julepynt - og en helt ny kategori med juledekorationer, julelysestager og smukke dekorationstræer.

Juletræspynt i træ fra Erzgebirge
Til julesæsonen finder du de smukkeste ornamenter og dekorative figurer i træ fra det tyske bjergområde Erzgebirge. Her har trækunstnere igennem adskillige generationer fremstillet deres verdensberømte, håndlavede træpynt, og vi er imponerede over både kvaliteten og det elegante, æstetiske udtryk som mange nok vil betegne som "nordisk stil". Du finder vores udvalg af træ-julepynt fra Erzgebirge her.

Julelysestage i træSmuk fyrfadsstage i træ fra Erzgebirge

 

Nye julekugler i mundblæst glas fra Polen
Til julesæsonen 2023 har vi også modtaget en kollektion af nye, mundblæste julekugler fra nogle af Polens absolut dygtigste glaspustere. Julekuglerne er alle hånddekorerede med imponerende præcision og sans for detaljerne, og de er både luksuriøse, ekstravagante og stemningsfulde på samme tid. Se vores aktuelle udvalg af eksklusive julekugler fra vores polske samarbejdspartner her.

 

Eksempler på nye mundblæste julekugler fra Polen.

 

Sjovt juletræspynt med et kærligt glimt i øjet
Glaspynt er bestemt ikke kun kugler, klokker og hjerter, og her hos Hollymoods har vi altid et stort udvalg af humoristisk julepynt der bringer smilene frem i den mørke tid. Vi har blandt andet et bredt udvalg af berømtheder som spænder lige fra pop-ikoner som George Michael, Elton John og Grace Jones til David Bowie, Dronning Elizabeth II og Greta Thunberg (sidstnævnte naturligvis med bionedbrydeligt glimmer). Se vores kæmpe udvalg af berømtheder og personer til juletræet her.

 

 Freddie Mercury og Mahatma Gandhi fremstillet i mundblæst glas.