Om os

Hollymoods er rendyrket kærlighed til julekugler og andre smukke ornamenter af høj kvalitet. Vi er en specialbutik, hvor hvert eneste produkt er håndplukket og nøje udvalgt ud fra både æstetisk udtryk, håndværksmæssig kvalitet, samlerværdi og wow-effekt. 

Hollymoods er stiftet af Thomas Rasmussen og Helle Bjørnstrup

I shoppen vil du altid finde et varieret sortiment der spænder lige fra det helt moderne til det mere nostalgiske og ægte vintage. Vi elsker de smukke former og figurer, men har også en forkærlighed for ornamenter der er lavet med et glimt i øjet eller kommer med stærke og vigtige budskaber. 

Julekugler fra hele verden
Hos Hollymoods har vi året rundt vores nysgerrige blikke rettet mod de mange dygtige kunsthåndværkere og nytænkende producenter ude i verden som skaber flotte, overraskende eller fantastiske ornamenter. Og når vi støder på julekugler, påskepynt eller hængende glasfigurer der giver det helt rigtige lille sug i maven eller smil på læben, så skaffer vi dem hjem og hænger dem op i vores virtuelle udstillingsvinduer her i webshoppen. 

Hos os finder du ornamenter fra blandt andet USA, Polen, Tjekkiet, Italien, Tyskland, Holland, England og selvfølgelig Danmark, og hvad enten du foretrækker helt nyt julepynt, vintage og antikke julekugler eller upcyclede, unikke ornamenter, så håber vi, at du finder din næste favoritkugle lige her hos os. 

Hollymoods tilbyder et udvalg af ornamenter som ikke lige er at finde i gågadens butikker eller i dit lokale indkøbscenter, og flere af de brands og mærker vi forhandler, har vi ikke kunne finde andre steder i Danmark. 

Det betyder selvfølgelig ikke, at vi ikke elsker og beundrer både Royal Copenhagen, Georg Jensen, Rosendahl og mange af de andre lækre, danske brands af høj kvalitet. Men netop fordi de er at finde hos så mange danske forhandlere allerede, har vi ganske enkelt tænkt, at vi hellere vil bruge kræfterne på at komme med noget anderledes og nyt. 

Julepynt med personlighed
Udvalget af figurer og julekugler med forskellige budskaber er i dag kæmpestort, og det betyder, at du kan finde lige præcis det ornament der passer dig, hvad enten du er sportsinteresseret, går op i design, er hunde- eller kattemenneske, elsker dragshows, er fan af Freddie Mercury, erklæret feminist eller noget helt sjette. I virkeligheden kan du faktisk dekorere et helt træ alene med julekugler der fortæller hvem du er, lige fra dine livretter og fritidsinteresser til dine livsfilosofier og idoler. 

Det enorme udvalg af forskellige ornamenter gør også, at en smuk og veludført julekugle i en lækker æske er en oplagt personlig gaveidé, når du skal forkæle andre end dig selv. Der findes altid et ornament som passer perfekt til den ven, kæreste eller familiemedlem der skal have en helt speciel gave, som for altid vil minde dem om dig. 

Hollymoods ønsker at være den forretning, hvor du finder lige præcis den smukke glaskugle eller finurlige figur, der kommer til at bringe glæde i mange år - enten hos dig selv eller en du holder af. 

Vintage julepynt og samler-ornamenter
Ud over de mange flotte og helt nye julekugler, så har du også mulighed for at finde smukke, gamle ornamenter hos Hollymoods. Ofte har disse vintage julekugler rigtig mange år på bagen allerede,  og det kan både ses og mærkes, at andres glæde og forventningsfulde smil har spejlet sig i dem i adskillige generationer. 

Vi forsøger altid at være ekstra omhyggelige med at beskrive standen på de brugte og antikke ornamenter og fotografere dem så eventuel slitage og mærker fra tidens tand fremgår helt tydeligt. Skulle du have spørgsmål eller behov for yderligere information om nogle af vore produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Og husk, at fortrydelsesretten naturligvis gælder for brugte såvel som for nye ornamenter. 

I vores vintage-kategori vil du ofte også kunne finde “nye gamle” varer. Det er typisk gamle julekugler som aldrig har været pakket ud af deres originale emballage og stammer fra et lager i en for længst nedlagt butik. 

Til samlerne vil vi også altid have et spændende udvalg af ornamenter, som vi henter hjem fra hele verden. Det er blandt andet Disney-julekugler, superheltefigurer, ornamenter produceret i begrænsede oplag og særlige figurer eller kugler vi har vurderet kan have interesse for samlere. 

Din feedback er altid værdsat
Hollymoods arbejder hele tiden på at udvide sortimentet og hente nye, spændende ornamenter hjem - både julekugler, påskepynt og ornamenter der passer i hjemmet året rundt - og er der noget du savner eller eftersøger, eller har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så er du altid velkommen til at skrive til os på info@hollymoods.dk

Varmeste hilsner fra 

Helle & Thomas
Hollymoods ApS